Voor de mediaredactie van jaar twee was het de bedoeling om een onderzoek te doen naar framing binnen een bepaald nieuwsonderwerp. Onderstaand onderzoeksverslag gaat over in hoe verre er sprake is van framing in de Nederlandse dagbladen over premier Johnson sinds hij de premier is van het Verenigd Koninkrijk.

Ook moesten we tijdens de mediaredactie een praktijkdossier maken. We moesten hiervoor activiteiten bijwonen die aansluiten op het werkveld en proberen met mensen uit het werkveld te praten of een dag ergens mee te lopen.

Het praktijkdossier dat ik heb gemaakt, is gebaseerd op hoe ik tijdens het project dacht over wat ik wil gaan doen. Inmiddels is mijn beeld van wat ik wil gaan doen veranderd. Sinds ik als freelancejournalist werk voor simsavers.nl en een baantje heb op de online-redactie van De WaardenMakers, ben ik erachter gekomen dat ik de bedrijfskant en de communicatiekant heel erg tof vind. Ik zit hier helemaal op mijn plek en ik word heel erg blij van dit werk. Mijn keuze voor mijn minor, R&P en stage zijn daarom iets bijgesteld. Ik ga volgend jaar de minor bedrijfsjournalistiek volgen. Mijn R&P vakken die ik heb gekozen, sluiten voor een deel aan op deze minor en zijn deels een verbreding van mijn eigen interesses.