Ik schrijf sinds december 2021 voor het vakblad ‘Facilitair Journaal’. Dit vakblad heeft als doelgroep facilitaire bedrijven die andere bedrijven voorzien van facilitaire voorzieningen. De toon van de artikelen is daarom professioneel. Ik schrijf voor dit vakblad een x aantal artikelen per maand, afhankelijk van hoeveel tijd ik heb. Ik schrijf journalistieke artikelen met diepgang voor dit vakblad. Alle artikelen komen op de website en een selectie van een aantal artikelen verschijnt in het fysieke blad. Mijn eerste artikel over koffie drinken op de werkvloer vanaf 2023 kwam gelijk goed binnen op de website en is veel gelezen. Mijn tweede artikel over hybride werken is door de redactie geselecteerd voor de volgende fysieke uitgave van het vakblad.

Je hebt wel als bedrijf een abonnement nodig om de inhoud van de website te kunnen lezen. Ik heb daarom hieronder een screenshot geplaatst van een uiteindelijke versie van een artikel van mij. Daaronder staan twee knoppen waarmee je naar de oorspronkelijke versies van de artikelen kunt doorklikken op mijn website.