Ik heb vanaf september 2020 tot februari 2021 de minor ‘corporate journalism’ gevolgd. Ik heb deze minor afgerond met een 7. Tijdens de minor moesten we een bedrijfsblad maken voor een organisatie, een communicatieplan opstellen en een tentamen maken. Met ons projectgroepje hebben een bedrijfsblad gemaakt voor studenten in de coronacrisis. Als organisatie hadden we de Landelijke Kamer van Verenigingen. We hebben een blad gemaakt om studenten te laten zien dat ze er niet alleen voor staan in deze moeilijke periode. Tijdens de minor hebben we samengewerkt met studenten van de opleiding Grafisch Vormgeven op het Curio in Breda. Een student van de opleiding heeft ons blad vormgegeven.

Het communicatieplan heb ik geschreven voor de startup Simsavers.nl. Eerder heb ik daar al gewerkt als freelancer. Ik kon daardoor makkelijk in contact komen met de eigenaar en die zag het wel zitten dat ik voor hem een communicatieplan zou schrijven.